AKU PERLUKAN INI.

Assalamualaikum.

Voucher RM200 dah pun aku dapat cumanya sekarang tak lagi berada digenggaman. Arghh gara gara gelojoh sangat nak balik rumah, aku tertinggal voucher tu dekat atas meja hostel. Ceeiit. Aku dah pasang azam untuk gunakan voucher itu sebaik yang mungkin. Aku nak beli buku buku bisnes (bajeet), buku buku ilmiah, buku buku yang berguna insyallah dan juga.. Errr, novel? Ahaa.. Boleh lah, boleh lah, boleh ek? Hahaha. Aku dapat dua buah novel pun jadi lah.

Even aku dah pernah baca, tapi aku still nak jugak lagi beli. Tak kira!!

Dan sekarang, aku perlu balik ke hostel semula.. Arghh seronoknya? Selamat kembali ke kolej semula kawan kawan semua. Selamat sambung study semula semuaa. Dan semoga berjaya untuk sama sama habiskan semester akhir ni. INSYAALLAH. Jumpa 3minggu lagi. Bye.

4 comments:

bachelorettamia said...

Cerita dia memang best :)

yasminrosalan said...

saaaaangat best!! :-)

Ana Farhana said...

haiii min! baru ade mse nk bls blik komen, mmg bestt pn! hee :D

yasminrosalan said...

hye ana!!! wehehehe awk pun dah baca ke.. heheh best kan kannn :-D